Silviu Mares 20 august 2017
Razii in trafic si in zona discotecilor
Razii in trafic si in zona discotecilor
Razii in trafic si in zona discotecilor

În zilele de 18 şi 19 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, Poliţiei Făurei şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 24 de societăţi comerciale şi 5 paznici. De asemenea au fost legitimate 247 de persoane, dintre care 11 controlate corporal sumar. Tot în cadrul acestor acțiuni au fost oprite în trafic 170 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 58 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 56 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 13.535 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 41 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 13 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 2 la alte acte normative.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării două permise de conducere.

Comentarii