Silviu Mares 30 septembrie 2017
Replica excelenta data de Sportul Chiscani in fata celor de la FCSB 2
Replica excelenta data de Sportul Chiscani in fata celor de la FCSB 2

Vineri după amiază, pe terenu din comuna Chiscani, s-a disputat meciul din etapa a VI-a a Ligii a 3-a, între Sportul Chiscani și FCSB 2. Vizita celor de la FCSB a atras peste 500 de spectatori la acest meci, dornici să-i vadă la lucru pe jucătorii de la echipa secundă a lui Gigi Becali. FCSB a venit la Chiscani cu câțiva jucători care au jucat și în Liga 1. După eșecul usturător din etapa trecută de la Modelu, multă lume se aștepta ca echipa din Chiscani să primească iar multe goluri de la FCSB, dar lucrurile pe teren nu au stat deloc așa. Echipa antrenată de George Pascu a rezistat fără gol primit până în minutul 63, iar la final au pierdut cu 0-2 (0-0), facând însă cel mai bun meci din acest campionat.

Sportul Chiscani a început bine meciul cu FCSB2 și au avut primul corner al partidei în minutul 3, dar centrarea lui Costache a fost respinsă cu capul de un fundaș bucureștean. Un minut mai târziu Chihaia a centrat de pe dreapta, în careu, dar Cană a respins cu capul. După un prim sfert de oră în care cele două echipe au jucat mai mult între cele două careuri, în minutul 16 Vlad Achim a centrat în careu, Chihaia a încercat să degajeze, dar a luftat, mingea a ajuns la De Amorim, care a fost deposedat, în momentul în care a vrut să șuteze, de Bălan.

În minutul 18 Nicola a centrat de pe partea dreaptă, Achim a prelungit până la Botă, care a șutat de la 11 metri în bara din dreapta portarului Constandache. Mingea a revenit în teren la De Amorim, care de la 8 metri a trimis pe lângă poartă. În minutul 24 De Amorimi-a pasat la marginea careului lui Botă care a trimis peste portarul Constandache, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 26 De Amorim a primit o minge la 11 metri de poartă, dar șutul său a fost blocat de Bordei.

În minutul 30 Gigel Costache la faultat la 17 metri, poziție centrală, pe Pleașcă. Lovitura liberă executată de Achim a trecut pe lângă poarta apărată de Constandache.

Finalul primei reprize a aparținut brăilenilor. În minutul 45 Chihaia i-a pasat în dreapta lui Techiu, dar Gavrilă a degajat în aut. la ultima fază a primei reprize Liviu Boariu a șutat de la 18 metri lateral dreapta, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă și scorul după primele 45 de minute a rămas 0-0.

În partea a doua, după un început fără situații de poartă, în minutul 54 Chihaia a șutat de la 19 metri, dar pe centrul porții și portarul Lupescu a reținut fără probleme. În minutul 57 Bălan a executat o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta, a trimis mingea în careu, dar Moroianu a deviat ușor cu capul în brațele portarului oaspeților. În minutul 61 Boariu a pătruns pe partea dreaptă, i-a pasat în colțul careului lui Techiu, dar șutul acestuia la colțul scurt a trecut puțin pe lângă vinclul porții bucureștenilor. În loc de 1-0 a fost 0-1, în minutul 63. La un corner executat de M. Mihai, mingea a ajuns la Mihai Neg, care de la 12 metri l-a învins pe Constandache.

În minutul 67 Mirescu a pierdut o minge la 30 de metri lateral de propria poartă, Pleașcă a înaintat spre careul gazdelor și a șutat pe colțul lung, dar Constandache a reușit să respingă. În minutul 72 același Pleașcă a câștigat un duel cu Bordei și a centrat pentru Neg, care a trimis peste poartă din 8 metri. În minutul 75 Pleașcă a centrat de pe partea dreaptă, minge a ajuns la Vlad Achim, nemarcat la 8 metri de poarta lui Constandache și l-a învins pentru a doua oară pe portarul Sportului Chiscani, cu un șut la colțul lung, 0-2.

În minutul 80 Achim i-a trimis o pasă în adâncime lui Pleașcă, care talonat de Moroianu a șutat la colțul lung, dar Constandache a reușit să respingă în corner. Un minut mai târziu, Sportul Chiscani a beneficiat de o lovitură liberă pe care Costache a trimis-o pe bara a doua, dar Pîrlog nu a ajuns la minge.

În minutul 85 M. Mihai a centrat de pe dreapta, dar Neg din 3 metri a trimis pe lângă poartă. În minutul 88 Pleașcă i-a pasat lui M. Mihai, dar șutul acestuia a fost respins în lateral de portarul Sportului. În ultimele minute ale meciului gazdele au alergat după gol, pascul trimițându-l în atac și pe Moroianu, dar mingiile aruncate la bătaie au fost respinse de fundașii celor de la FCSB 2 și scorul a rămas 0-2.

Sportul Chiscani: Constandache – Bălan, Moroianu, Fl. Milea, G. Bordei (min. 82 Boga)- L. Boariu (min. 64 Mirescu), G. Costache, Vlad Omer (min. 78 Dumitrana) – S. Techiu (min. 68 Crăciun), Chihaia – Pîrlog

FCSB 2: D. Lupescu – Fl. Pham Hui (min. 64 Mehedințu), Cană, A. Gavrilă, Pacionel (min. 46 R. Ion) – Pleașcă, Szecui, Nicola (min. 55 Neg), Vlad Achim – W. De Amorim, T. Botă (min. 55 M. Mihai)

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii