Silviu Mares 17 martie 2015
Rezultate bune la etapa de zona a copiilor de la atletism
Rezultate bune la etapa de zona a copiilor de la atletism
Rezultate bune la etapa de zona a copiilor de la atletism

La finalul săptămânii trecute, la Sala de atletism a Complexului Sportiv Lia Manoliu din Bucureşti, a avut loc etapa de zonă a Campionatului Naţional de atletism pentru copii 1, 2 şi 3. La competiţie au participat sportivi de la LPS Brăila și de la CSM Brăila, care au reușit clasări foarte bune.

La copii 1, Sebastian Băjănică a câştigat proba de 60 m plat, cu timpul 8.02 secunde, iar la săritura în lungime s-a clasat tot pe primul loc, cu o săritură de 5.30 m.

Proba băieților de 60m garduri a fost câștigată de un alt sportiv de la CSM Brăila, Alexandru Şendrea, cu timpul de 10.33 secunde. În aceeași probă, Robert Hariga Ștefan de la LPS Brăila s-a clasat pe locul 3 cu 11,09 secunde.

La 60 m garduri fete copii 1, Elena Torcaciu de la LPS Brăila a terminat pe locul 3, cu timpul de 10,21, iar Raluca Dascălu de la CSM Brăila a sosit a patra.

În proba de săritură în înălțime, Daniel Săvulescu s-a clasat pe locul 2, cu o săritură de 1.25 m, iar colegul său de la LPS Brăila, Adrian Ștefan s-a clasat pe locul 3 cu 1.20 m.

În competiţia copiilor 2, Denis Neacşu de la CSM Brăila s-a clasat pe poziţia a treia la 50 m plat, iar în proba similară a fetelor Alessia Ion de la LPS Brăila a terminat pe locul 4.

În proba de 4×100 m plat, ștafeta copiilor de la LPS Brăila s-a clasat pe locul 2 cu timpul 67.02 secunde.

Comentarii