Silviu Mares 16 octombrie 2017

Liga a 4-a a ajuns la etapa a VIII-a, care s-a desfășurat la finele săptămânii trecute. Voința Vișani a reușit să stopeze marșul triumfal al celor de la Ianca spre câștigarea campionatului, reușind să strângă din nou lupta pentru primele locuri după ce au remizat pe teren propriu cu echipa lui Viorel Ciucașu. CS Făurei a câștigat în deplasarea de la Însurăței și a-a apropiat la un punct de Viitorul Ianca

Scorul etapei a fost realizat de Pandurii Tudor Vladimirescu, care a învins cu 10-1 pe teren propriu pe Dunărea Tichilești. La juniori A1, Viitorul Ianca a înregistrat a 8-a victorie consecutivă.

Rezultatele și autorii golurilor din etapa a VIII-a a Ligii a 4-a:

Voința Șuțești – Gloria Movila Miresii 6-0 (4-0). Echipa din Șuțești are un start foarte bun de campionat și a reușit o nouă victorie la scor în fața celor de la Movila Miresii. Golurile echipei din Șuțești au fost marcate de: Custură (10), Șt. Veber (23, 26), Crangă (38), Mușat (62) și Cr. Ciocan (75). La juniori gazdele au câștigat cu 4-0.

Viitorul Însurăței – CS Făurei 2-5 (0-3). CS Făurei a început meciul de la Însurăței decisă să tranșeze soarta celor trei puncte puse în joc cât mai repede. Tudose a deschis scorul în minutul 10, apoi Mîță a majorat diferența în minutul 32. Stelian Nicoliță a marcat pentru 0-3 în minutul 40 și a stabilit scorul primelor 45 de minute. Tot S. Nicoliță a majorat avantajul echipei pregătite de Mihai Ciobanu în minutul 69. Gazdele au reușit să mai reducă din hadicap prin golurile marcated e Tănase în minutul 71 și Radu în minutul 79, iar Iulian Bogoș a stabilit rezultatul final în minutul 88. CS Făurei a câștigat și meciul de la juniori A1 cu scorul de 3-0.

Viitorul Însurăței: Cristea – Marius Moldoveanu (min. 59 G. Antohe), Gheorghe Viorel, V. Tănase, T. Radu, Al. Cireașă, G. Priceputu, Ad. Coman, Val. Ion, I. Oprea, Marian Moldoveanu.

CS Făurei: D. Sfîrlea – D. Apostol (min. 84 C. Bogdan), Stroia, Teleagă, M. Bosoi, G. Novac, M. Tudose, I. Bogoș, M. Mîță (min. 63 Cloșcă), D. Percă (min. 74 Grozea), S. Nicoliță.

Dacia Unirea II Brăila – ACS Comunal Cazasu 0-6 (0-2). Tinerii jucători de la echipa pregătită de Vasilică Darie și Adrian Baldovin n-au reușit să le țină piept celor de la Cazasu care au reușit să înscrie rapid primele două goluri, prin Banciu în minutul 11 și Bratosin în minutul 16. După pauză ACS Comunal Cazasu au mai marcat de 4 ori prin Matei în minutele 58 și 73, Pavelescu în minutul 76 și Cotigă în minutul 84. Juniorii A1 de la Dacia Unirea II Brăila au câștigat cu 3-2.

Voința Vișani – Viitorul Ianca 1-1 (1-0). După ce în prima etapă au ținut-o în șah pe CS Făurei, echipa din Vișani a reușit să obțină un rezultat de egalitate cu liderul Ligii a 4-a. Gazdele au deschis scorul în minutul 42 prin Marius Barbu și s-au menținut la conducere până în minutul 75 când Cosmin Necoară a restabilit egalitatea. Viitorul Ianca a câștigat cu 6-1 meciul juniorilor A1.

Voința Vișani: M. Toader – I. Dinu, M. Barbu, M. Cazacu, A. Barangă, A. Nazîru, G. Pungă, I. Dobrică, Alin Radu, D. Bulancea (min. 90+2 M. Perian), S. Butiseacă.

Viitorul Ianca: D. Jalbă – N. Zăgan, M. Ioniță, C. Dobrin, C. Necoară, D. Cazan (min. 87 V. Stroe), Cr. Irimia, Al. Colniceanu, M. Ghiviciu (min. 57 M. Stoican), V. Durbacă, A. Crăciun.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Dunărea Tichilești 10-1 (4-1). Echipa din Tudor Vladimirescu și-a rotunjit golaverajul în meciul cu echipa din Tichilești. Marian Cazan și-a înscris gol în propria poartă în minutul 11, iar în minutul 25 Ioan Șerbănescu a majorat avansul gazdelor. Decu a marcat pentru 3-0 în minutul 28, apoi Fătu a înscris pentru 4-0 în minutul 38. Datcu a marcat golul oaspeților în minutul 42 și a stabilit scorul pauzei. În repriza a doua pentru Pandurii au mai marcat Simion (48), Stan (49), Mîndroiu (75), Iordache (80) și Aramă (82). Oaspeții au terminat jocul cu doi oameni mai puțin, după eliminările lui Alin Mihai în minutul 64 și Marian Cazan în minutul 82.  La juniori A1 oaspeții au câștigat cu 4-2.

În clasamentul echipelor de seniori Viitorul Ianca a rămas pe primul loc cu 20 de puncte, urmată de CS Făurei cu 19 puncte, ACS Comunal Cazasu cu 18 puncte și Voința Șuțești cu 16 puncte.

La juniori A1 Viitorul Ianca este lider, cu maxim de puncte după 8 etape. Pe locul 2 a rămas ACS Comunal Cazasu cu 18 puncte, iar pe locurile 3-4, cu câte 13 puncte, se află Voința

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Comentarii