Silviu Mares 13 mai 2019
Rezultate înregistrate în liga a 4-a

Liga a 4-a brăileană la fotbal se apropie de final. Sâmbătă, 11 mai, în play-off s-au jucat meciurile din etapa a 6-a, prima a returului. În play-out s-au jucat meciurile din etapa a 5-a, penultima a acestui turneu.

În toate cele patru meciuri desfășurate victoriile au fost ale echipelor gazdă, trei dintre ele la limită. Golgheterul acestei runde a fost Valentin Mogoș de la Viitorul Însurăței, care a marcat toate cele patru goluri ale echipei sale în meciul câștigat cu 4-0 în fața celor de la Dunărea Tichilești.

Rezultate înregistrate în play-off, etapa a 6-a:

AFC Urleasca – Victoria Traian 1-0 (1-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Adrian Coman în minutul 25.

Voința Vișani – Viitorul Șuțești 2-1 (2-1). Au marcat: Georgel Pungă în minutele 14 și 25, respectiv Adrian Crangă în minutul 44.

Viitorul Ianca a stat în această etapă, dar se menține pe primul loc cu 32 de puncte, cu șase mai mult decât ocupanta locului 2, Victoria Traian. Echipa din Ianca poate fi matematic campioană etapa viitoare, dacă va câștiga meciul de pe teren propriu cu AFC Urleasca, ocupanta locului 4 cu 19 puncte. În celălalt meci al etapei viitoare Victoria Traian va juca la Tudor Vladimirescu, într-un meci considerat pe teren propriu, cu ocupanta locului 3, Voința Vișani, care are 21 de puncte. Locul 5 în clasament este ocupat de Viitorul Șuțești, cu 17 puncte, care etapa viitoare va sta.

Rezultate înregistrate în etapa a 5-a din play-out:

Viitorul Însurăței – Dunărea Tichilești 4-0 (2-0). Toate golurile au fost marcate de Valentin Mogoș, în minutele 15, 27, 60, 63.

Pandurii Tudor Vladimirescu – ACS Comunal Cazasu 4-3 (3-1). Au marcat: Fătu (6), Tănase (28), Stan (36), Goleanu (87), respectiv Toader (39), Graur (56) și Techiu (90+4).

Cu etapă înaintea finalului turneului play-out Viitorul Însurăței este lider, cu 20 de puncte, urmată de Comunal Cazasu cu 16 puncte, Pandurii Tudor Vladimirescu cu 12 puncte și Dunărea Tichilești cu 6 puncte.

Comentarii