Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 15 decembrie 2012

Vineri 14 decembrie, de la ora 16, in foaierul Salii Polivalente Danubius din Braila, in organizarea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Braila, in parteneriat cu Primaria Braila si Consiliul Judetean Braila a avut loc deschiderea editiei a II-a a Conferintei Structurilor Sportive Brailene. Cu acest prilej a fost lansata si revista „Sportul Brailean” ajunsa la editia cu nr. 4, care cuprinde articole interesante referitoare la atletism, kaiac-canoe, handbal, radioamatorism, fotbal, culturism si un interviu cu rugbystul brailean Ionel Cazan.

La eveniment au fost prezente mai multe personalitati ale sportului brailean, viceprimarul Doinita Ciocan, Directorul Girectiei Generale pentru Sport din cadrul ANST, Puia Garba, vicepresedintele Federatiei Romane de Oina, Cornel Sandulescu, reprezentanti ai cluburilor si asociatiilor sportive participante la aceasta expozitie.  A fost de asemenea remarcata prezenta echipei de handbal HC Dunarea Braila, jucatoarele fiind prezente la deschidere alaturi de antrenorii Ioan Baban si Cristian Cezar Preda.

Expozitia va fi deschisa si in zilele de sambata si duminica, intre orele 9-12, iar structurile sportive prezente isi asteapta vizitatorii pentru a-si prezenta performantele inregistrate in ultimul an, dar si oferta de atragere a tineretului catre sport.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.