Silviu Mares 11 ianuarie 2018

În perioada analizată 02 – 09.01.2018, Poliţia Locală Brăila a depistat şi sancţionat 7 persoane cu amenzi în valoare de 1.700 lei, conform H.C.L.M. Brăila nr. 5/2003 privind gospodărirea locală.  

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate şi sancţionate contravenţional 6 persoane cu amenzi în valoare de 1.500 lei.

Astfel, printre cei sancționați cu amenzi în valoare de 250 lei fiecare se află:

M. A.,  în vârstă de 41 ani, din Brăila, fiind depistat pe str. Mihai Bravu la intersecție cu str. Plutinei lângă gardul Spitalului de Psihiatrie, aruncând reziduuri vegetale și menajere dintr-o europubelă, pe domeniul public în loc neautorizat.

B. Al., în vârstă de 58 ani, din comuna Chiscani, domiciliat în blocurile de la km 10, a fost depistat pe str. C. A. Rosetti la intersecție cu str. Dimitrie Bolintineanu aruncând o sacoșă din plastic plină cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

M. M., în vârstă de 50 ani, din Brăila a fost depistată pe str. Dorului la intersecție cu str. Cazasului aruncând două pungi din plastic pline cu reziduuri menajere, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru depozitarea reziduurilor rezultate din creșterea animalelor și păsărilor în alte locuri decât cele stabilite de Primăria Municipiului Brăila, a fost depistat şi sancţionat contravenţional M. P., în vârstă de 53 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 200 lei – pentru că a depozitat în dreptul unui imobil un număr de 20 de saci din plastic plini cu dejecții animaliere, pe domeniul public, în loc neautorizat.

Comentarii