Silviu Mares 26 octombrie 2017

În urma perchezițiilor efectuate ieri de polițiștii de la combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT, la un grup de proxeneți din cartierul Brăilița, au fost emise mai multe mandateri de aducere în fața instanței. După audierile efectuate de procurori, șase persoane au fost reținute și vor fi duse la instanță cu propunere de arestare preventivă, iar alte șapte persoane au fost puse sub control judiciar sub acuzația de proxenetism și trafic de persoane.

Potrivit procurorilor DIICOT, reținuții sunt: Tudorache Mihai, Moldoveanu Marius Alin, Stoinescu Robert Florentin, Vlad Cosmin Dumitrel, Sava Valentin, Moldoveanu Ștefănică Cristian, care au fost prezentat astăzi în fața instanței de judecată. fiind acuzați de comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani.

Cei suspectați de comiterea acestor infracțiuni grave au fost săltați după cele 34 de percheziții domiciliare efectuate ieri dimineață, din municipiul Brăila, judeţele Galaţi şi Dâmboviţa, şi localitatea Karlsruhe din Germania, în urma cărora au fost puse în aplicare 110 mandate de aducere, în urma celor 34 de percheziţii domiciliare.

Comentarii