Anamaria Corneanu 15 ianuarie 2013
Schimbarile din sanatate starnesc discutii aprinse
Schimbarile din sanatate starnesc discutii aprinse
Noua Republica o da la pace cu USL-ul

Chiar daca nu sunt inca un partid, cei de la Noua Republica se zbat sa castige atentia opiniei publice. Mai nou, filiala locala a celor din partidul condus de Mihail Neamtu ataca dur afirmatiile facute de Eugen Nicolaescu, ministrul sanatatii.

Schimbarile din sanatate nu sunt pe placul multor romani si in ultimele zile starnesc din ce in ce mai multe discutii atat in randul politicienilor nostri, cat si printre cei care nu sunt deacord cu trecerea spitalelor judetene in administrarea ministerului.

Noua Republica considera grave afirmatiile ministrului sanatatii, Eugen Nicolaescu, care doreste sa-si aproprieze banii asiguratilor din sanatate pentru a-i risipi clientelei de partid si, la fel de grava, dorinta domnului ministru de a deposeda autoritatile locale de spitalele de urgenta”, se arata in comunicatul de presa emis publicatiei noastre.

Mai mult de cat atat, chiar daca se declara dusmanide moarte ai celor de la USL, conducerea filialei locale a Noii Republici spune ca se va alatura adversarilor politici, pentru a-i sprijini in demersul de a mentine Spitalul Judetean de Urgenta Braila in administratia Consiliului Judetean.

In ce priveste tentatia ministrului Nicolaescu de a lua de la braileni Spitalul Judetean, Noua Republica considera, si in baza principiilor subsidiaritatii pe care le apara, ca brailenii trebuie sa incheie un pact politic pe aceasta tema si sa se opuna ministrului abuziv. Comunitatea braileana trebuie sa-si apere avutia, iar Spitalul Judetean a beneficiat de investitii serioase facute de Consiliul Judetean Braila. Vom fi solidari cu adversarii nostri politici din Braila pentru pastrarea Spitalului Judetean de Urgenta la comunitatea locala.”, mai era mentionat in comunicatul de presa.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.