Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 7 mai 2019
Victor Ponta

O delegație a Partidului Pro România s-a aflat astăzi în Brăila unde a avut mai multe întâlniri.

Prima întâlnire din această dimineață a fost cu membrii ai sinducatului învățământului brăilean, la care au participat fostul prim-ministru Victor Ponta, fostul ministru al educației Sorin Câmpeanu și deputatul Emilia Meiroșu.

Victor Ponta și-a amintit că în ultima zi a sa ca prim-ministru al României a semnat ordonanța de urgență pentru mărirea salariilor profesorilor și personalului din sistemul de învățământ.

Ponta a spus că are și amintiri mai puțin plăcute din perioada în care a deținut funcția de prim-ministrul legate de învățământ, una dintre acestea fiind cea în care oricine venea în fruntea acestui minister vroia să facă o ”reformă”.

Ponta a spus că ar trebui să ne oprim cu aceste schimbări în domeniul educației și să încercăm să fie aplicate cele care sunt. Liderul Pro România a mai spus că atunci când a fost în fruntea Guvernului i-a lăsat pe cei care se pricep să se ocupe de minister.

Fiecare ministru care vine, sau același ministru care a mai fost ministru, vine și schimbă ce a făcut când era ministru, este un lucru rău și pentru elevi și pentru părinți și pentru cadrele didactice” a spus Victor Ponta.

Comentarii