Silviu Mares 10 ianuarie 2018

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretele de decorare a unor instituţii de învăţământ.

Cu prilejul aniversării a 150 de ani de la înfiinţare, în  semn de apreciere pentru rezultatele de excepţie obţinute în procesul de formare intelectuală şi umană a tinerelor generaţii, pentru promovarea calităţii învăţământului românesc, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul ”Meritul pentru Învăţământ”, în grad de Ofiţer, Şcolii Gimnaziale ”Ion Creangă” din municipiul Brăila.

Școala gimnazială ”Ion Creangă” din Brăila a aniversat pe 5 mai 2017, 150 de ani de la înființare și este cotată de ani buni una dintre școlile de prestigiu ale Brăilei.

Ceremonia de decorare a avut loc în Sala Unirii a Palatului Cotroceni, miercuri, 10.01.2018. Şcoala a fost reprezentată de director, prof. Băcanu Elena-Livica, director adjunct, prof. Rădoi Doiniţa şi 5 elevi cu rezultate foarte bune la învăţătură, la olimpiadele şi concursurile şcolare: Dinescu Maria- cls. a VIII-a C, Ciurea Elena-cls. a VIII-a A, Mihalcea Rareş- cls. a VII-a A, Dobrotă Cătălin -cls. a VI-a B, Lăpuşneanu Vlad-cls. a IV-a C.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii