Anamaria Corneanu 14 decembrie 2012
Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Braila

Sedinta ordinara a Consiliului Judetean BrailaMiercuri, 19 decembrie, in Sala mare de sedinte a Palatului Administrativ va avea loc, cu incepere de la ora 10,00, sedinta ordinara a Consiliului Judetean Braila.

Consilierii judeteni vor avea de votat mai multe proiecte de hotarari, privind rectificarea bugetului propriu al judetului Braila pe anul 2012, stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2013, aprobarea pretului mediu al produselor agricole pentru anul fiscal 2013, in vederea stabilirii venitului anual din cedarea folosintei bunurilor, pentru evaluarea in lei a arendei exprimata in natura.

Totodata, plenul Consiliului judetean va lua in dezbatere proiectele de hotarare privind stabilirea tarifelor pentru recuperarea cheltuielilor ocazionate de prestarea de diverse servicii de catre Consiliul Judetean Braila pentru anul 2013, stabilirea tarifelor de inchiriere pentru spatii apartinand Consiliului Judetean Braila pentru anul 2013, stabilirea tarifelor pentru inchirierea spatiilor aferente Salii Polivalente „Danubius” pe anul 2013, pentru aprobarea tarifelor percepute in anul 2013 pentru ocuparea zonei drumurilor judetene si utilizarea acestora, precum si aprobarea tarifelor percepute in anul 2013 pentru eliberarea licentelor de traseu, in vederea efectuarii serviciului de transport public judetean de persoane prin curse regulate speciale, in judetul Braila.

La aceasta sedinta, vor fi discutate si aprobate proiectul de hotarare privind aprobarea „Programului de transport public judetean de persoane prin curse regulate pentru reteaua de trasee din judetul Braila, pentru perioada 01.05.2013-30.06.2019”, cel  privind aprobarea Regulamentului pentru efectuarea transportului public judetean de persoane prin curse regulate si curse regulate speciale, in judetul Braila, precum si cel privind aprobarea Caietului de sarcini al serviciului de transport public jude?ean de persoane prin curse regulate si curse regulate speciale, in judetul Braila.

Un alt set de proiecte de hotarare se refera la aprobarea propunerii de transmitere a imobilului „Tabara scolara Blasova” din proprietatea publica a statului si administrarea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Braila, in proprietatea publica a judetului Braila si administrarea Consiliului Judetean Braila, la aprobarea propunerii de trecere a unui imobil, situat in Parcul Natural „Balta Mica a Brailei” (Insula Mica a Brailei), in suprafata de 14.728,7 ha, din domeniul public al statului, in domeniul public al judetului Braila.

Cu aceeasi ocazie, consilierii in plen vor analiza si vota proiectul de hotarare privind aprobarea transmiterii unui lift-acces etaj 1, corp C, situat in Soseaua Buzaului nr. 2, din proprietatea privata a Judetului Braila si administrarea Consiliului Judetean Braila, in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta Braila.

In cadrul ultimei sedinte ordinare din acest an a Consiliului Judetean Braila va fi aprobata si achitarea contributiei anuale de membru al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Sud – Est pentru Situatii de Urgenta. Precum si aprobarea  „Programului-cadru al manifestarilor cultural-artistice care se vor organiza in judetul Braila in anul 2013”.

Doua informari, una privind Starea invatamantului brailean in anul scolar 2011-2012, restanta din sedinta anterioara a acestui for judetean, si una referitoare la eficienta activitatii Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, in primele 9 luni ale anului 2012, vor incheia ordinea de zi a acestei intruniri.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.