Silviu Mares 29 decembrie 2017

Sportul Chiscani, ocupanta penultimului loc din seria a II-a a Ligii a 3-a, şi-a propus să se întărească pentru a evita retrogradarea la finalul sezonului. Echipa din Chiscani a făcut deja primele achiziţii aducând doi jucători cu experienţă, care în tur au jucat tot în Liga a 3-a, la Avântul Valea Mărului.

Cele două noutăți ale echipei lui George Pascu sunt mijlocaşul central Cristian Căldăraru, jucător născut pe 20 aprilie 1989, care a mai evoluat la Dunărea Galaţi, Atletic Bradu și Chindia Târgoviște şi despre atacantul Remus Ionuţ Cristian, născut pe 5 iulie 1987, care anul trecut a fost golgheterul celor de la Valea Mărului cu 16 goluri marcate. Ionuţ Cristian a mai jucat la Politehnica Galați, iar în vara anului 2009 a fost în probe la echipa de Liga 1 Politehnica Iași. În sezonul 2006-2007 a evoluat pentru Sportul studențesc.

Ambii jucători au marcat în poarta Chiscaniului în campionatul trecut, când Avântul Valea Mărului și Sportul Chiscani au fost colege de serie în Liga a 3-a.

Reunirea lotului echipei din Chiscani va avea loc pe data de 17 ianuarie 2018, urmând ca pe 1 februarie jucătorii să plece în cantonament montan la Slănic Moldova. Până la reunirea lotului Sportul Chiscani s-ar mai putea întâri cu alți jucători care să o ajute să evite retrogradarea.

Comentarii