Silviu Mares 2 noiembrie 2017
Sportul Chiscani are sansa primelor puncte pe teren propriu in meciul de vineri cu Agricola Borcea

Vineri de la ora 14.00, pe terenul din Chiscani, Sportul Chiscani va încerca să obțină prima victorie din acest campionat în meciul din etapa a XI-a cu AS FC Agricola Borcea. 

Echipa din Chiscani a acumulat un singur punct în primele 10 etape și ocupă locul 13 în clasament, în timp ce adversara ei din această etapă se află pe locul 12, cu 5 puncte, având o victorie și două egaluri în 10 meciuri disputate. În etapa trecută Sportul Chiscani a fost învinsă cu 6-0 în deplasarea de la FC Voluntari II, în timp ce echipa din Borcea a remizat pe teren propriu cu ACSM Oltenița, echipă aflată și ea în zona subsolului clasamentului și care va juca sâmbătă cu cealaltă reprezentantă a Brăilei în Liga a 3-a, Victoria Traian.

Partida dintre Sportul Chiscani și Agricola Borcea va fi arbitrată la centru de Ionuț Cătălin Ilie din București, ajutat la cele două linii de Cosmin Cercel din Piatra Neamț și Alexandra Lungu din Roman. centralul acestei partide a arbitrat meciul Victoria Traian – CSA Axiopolis Sport Cernavodă, încheiat cu victoria oaspeților cu scorul de 2-0.

Asistentul Cosmin Cernat nu se află prima dată la Chiscani. Acesta a mai fost arbitru asistent la meciul din campionatul trecut cu CFR Pașcani, pierdut de echipa lui George Pascu cu 0-1 și în meciul cu AFC Hărman pierdut de Chiscani cu 1-2. În acest campionat Cernat a fost arbitru asistent la meciul dintre Victoria Traian și Metalul Buzău, încheiat cu victoria buzoienilor cu 4-1. Alexandra Lungu este abia la al doilea meci arbitrat în Liga a 3-a.

Comentarii