Silviu Mares 11 ianuarie 2018

Sportul Chiscani a încheiat turul campionatului seriei a II-a din Liga a 3-a pe locul 13, poziție retrogradabilă. Dacă anul trecut echipa antrenată de George Pascu a fost invitată să rămână în Liga a 3-a deși retrogradase din punct de vedere sportiv, anul acesta echipa din Chiscani este decisă să se salveze de la retrogradare și pentru asta este nevoie de întărirea lotului.

Deși reunirea este programată pentru săptămâna viitoare, săptămâna aceasta echipa din Chiscani și-a mai asigurat serviciile a patru jucători cu experiență la nivelul Ligii a 3-a, toți brăileni. Cu doar 7 goluri marcate în cele 13 etape ale turului, Sportul Chiscani vea să-și întărească compartimentul ofensiv prin achiziționarea atacantului Adrian Marius Coman, ultima dată la Sporting Liești. Coman este născut pe 15 ianuarie 1989 la Brăila și este format la juniorii Daciei Unirea Brăila. În prezent este și antrenor la o grupă de copii la Luceafărul Brăila.

Compartimentul defensiv, care a primit în turul campionatului 59 de goluri, se va baza din retur și pe fundașul central, Florentin Gabriel Preda, venit de la Sporting Liești. Preda, născut pe 1 octombrie 1993, a mai jucat și la Avântul Compet Cireșu în perioada când această echipă a jucat în Liga a 3-a.

Din returul Ligii a 3-a la Sportul Chiscani va evolua și mijlocașul ofensiv, Marin Iordache, care evoluat ultima dată la Dacia Unirea Brăila, în Liga a 4-a, dar are și două meciuri în Liga a 2-a pentru gruparea brăileană. Marian Iordache este născut pe 16 martie 1998.

Octavian Vârlan, revine la Sportul Chiscani după ce în tur a jucat la Avântul Valea Mărului, în seria I din liga a 3-a. Vârlan este născut pe 6 aprilie 1993 și a mai evoluat la Avântul Compet Cireșu, CFR Pașcani și Dacia Unirea Brăila.

Cei patru se vor alătura altor două noutăți în lotul celor de la Sportul Chiscani, care și-a asigurat săptămâna trecută servicile mijlocașului central Cristian Căldăraru, născut pe 20 aprilie 1989, care a mai evoluat la Oțelul Galați și Dunărea Galați, și atacantului Remus Ionuț Cristian, născut pe 5 iulie 1987, care a mai jucat în cariera sa la Politehnica Galați, Sportul Studențesc și Rocar.

În tentativa de salvare de la retrogradare Sportul chiscani vrea să mai transfere încă câțiva jucători.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii