Silviu Mares 28 septembrie 2017
Sportul Chiscani primeste vizita celor de la FCSB 2
Sportul Chiscani primeste vizita celor de la FCSB 2
Sportul Chiscani primeste vizita celor de la FCSB 2

Vineri după amiază, de la ora 17.00, va fi sărbătoare la Chiscani. Sportul Chiscani primește vizita celor de la FCSB 2, o echipă la care de multe ori au jucat și fotbaliști de la prima echipă. Sportul Chiscani vine după o înfrângere cu 0-8 în etapa precedentă și speră într-un meci mult mai bun cu satelitul celor de la FCSB.

Partida dintre Sportul Chiscani și FCSB 2 se va juca pe terenul Sportul din Chiscani, de la ora 17.00 și va fi condusă la centru de Sergiu Mavriche din Bacău. Arbitrii asistenți la această partidă vor fi Cosmin Ciuban și Ana Pușcașu, ambii din Iași.

Sergiu Mavriche a fost arbitru de rezervă la meciul Daciei Unirea Brăila cu Știința Miroslava și terminat la egalitate, scor 4-4. Acesta este al doilea meci pe care arbitrul din Bacău în arbitrează la Chiscani, după cel din campionatul trecut, cu AFC Hărman, pierdut de echipa lui George Pascu cu 1-2. Și Ciuban a mai arbitrat-o pe Sportul Chiscani și de fiecare dată Sportul a câștigat, 2-1 cu Olimpia Rm Sărat în martie 2017, 3-0 la Atletico Vaslui și 2-1 la CS FC 2007 Gîrceni , în Cupa României, în luna august. Ana Pușcașu este la prima întâlnire cu o echipă de seniori din Brăila.

Comisia de disciplină a FRF a respins ca neregulamentară (netaxată) contestația celor de la Sportul Chiscani după meciul cu Înainte Modelu, în conformitate cu prevederile art. 26/2 din ROAF. Reamintim că Sportul Chiscani a depus o contestație după meciul de la Modelu, pentru că timp de aproape jumătate de oră la teren nu a fost nici o ambulanță.

Astfel, rezultatul partidei de la Modelu a rămas cel de pe teren. În aceste condiții, Sportul Chiscani se află pe locul 14 în seria a II-a din Liga a 3-a, fără nici un punct după cinci etape. FCSB 2 se află pe locul 6 cu 10 puncte.

Comentarii