Silviu Mares 3 noiembrie 2017

Vineri după amiază, pe terenul din Chiscani, Sportul din localitate a întâlnit pe Agricola Borcea, una dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare. Din păcate nici cu modesta echipă din județul Ialomița, cei de la Sportul Chiscani nu au arătat nimic și au fost învinși cu 2-0 (1-0).

Nici nu a început bine meciul și în minutul 4, la o fază care nu anunța nimic periculos, juniorul Gigel Bordei a jucat mingea cu mâna în careul de 16 metri, iar arbitrul Ionuț Ilie a dictat penalty, la semnalizarea tușierului. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Ilie Gâță, care a șutat în dreapta portarului gazdelor și a deschis scorul, 0-1 din minutul 5.

Golul primit nu le-a picat deloc bine gazdelor, iar ialomițenii au continuat să atace, iar în minutul 11 Gâță a șutat de la 16 metri, poziție centrală, dar mingea s-a lovit de Ionuț Bogdan. În minutul 16 Costache i-a pasat lui Omer, dar șutul acestuia a trecut mult pe lângă poartă. În minutul 19 Bălan a executat o lovitură liberă și a trimis mingea în careu, dar Bumbac a respins cu capul în corner. Lovitura de colț a rămas fără rezultat, iar oaspeții au pornit atacul. Spătaru a pătruns în careu pe partea stângă și a șutat pe colțul scurt, dar Constandache a reținut. Trei minute mai târziu același Spătaru a intrat în careul celor de la Chiscani, a pasat în centrul careului la Wincentovicz, acesta l-a fentat pe Moroianu și a șutat la colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 28 Spătaru l-a driblat pe Milea și a centrat în careu pentru Rotariu, care de la 8 metri a șutat pe lângă poartă.

În minutul 29 Ndigwe a încercat un șut de la distanță, dar mingea a trecut la distanță de poarta apărată de Bratu. În minutul 37 Gâță a executat o lovitură liberă din preajma careului, direct pe poartă, dar Constandache a reținut. Peste un minut Chihaia a primit o pasă la marginea careului, dar a șutat pe lângă poartă. În minutul 45+1 la o acțiune pe partea dreaptă a lui Bogdan, acesta a centrat în careu pentru Ndigwe, acesta a pivotat și a pasat în spate pentru Costache, dar șutul acestuia de la marginea careului a trecut pe lângă poartă și prima repriză s-a încheiat cu oaspeții în avantaj.

După pauză jucătorii de la Chiscani au părut puțin mai motivați. În minutul 48 Bogdan a executat o lovitură liberă de la 20 de metri poziție centrală, dar a șutat în zidul făcut de ialomițeni și faza s-a încheiat. În minutul 51 Gâță a primit o pasă în diagonală, la marginea careului, a pătruns spre poarta gadelor, dar mingea expediată de acesta a trecut puțin pe lângă poartă. Meciul s-a mai echilibrat, dar s-a jucat mai mult în zona centrală. În minutul 64 Necuaiu a centrat de pe dreapta pentru Gâță, dar acesta a reluat din 8 metri peste poarta lui Constandache.

În minutul 72 Spătaru i-a trimis o pasă în adâncime lui Mihai Alecsandru, cae a intrat în careul chiscănenilor și a șutat plasat, în stânga lui Constandache, 0-2.

În minutul 75 Gâță a executat o lovitură liberă din colțul careului de 16 metri, direct pe poartă, dar Constandache a reținut. În minutul 82 Costache a executat o lovitură liberă din preajma careului, lateral dreapta, dar șutul său a trecut puțin peste poartă. Peste trei minute același Costache a executat o lovitură liberă și a trimis în marginea careului mic, dar portarul Bratu a ieșit și a boxat mingea din fața lui Techiu. În minutul 87 Mădălin Pascu a trimis o mingea în careu pentru Techiu, acesta a pasat în spate la Gașpar, dar șutul acestuia la colțul scurt a lovit plasa laterală. Un minut mai târziu oaspeții au ratat șansa golului trei. Dumitrescu a pătruns pe centru nestingherit de fundașii brăileni, dar a șutat de la 15 metri puțin pe lângă bara din stânga portarului Constandache. În minutul 90 Bălan a obținut o lovitură liberă din preajma careului. Costache a executat lovitura liberă în careu, dar Wincentovicz a respins cu capul în corner. În minutul 90+4 Rotariu i-a pasat în careu lui Cazacu, dar acesta a șutat pe lângă poartă și rezultatul final a rămas, Sportul Chiscani – Agricola Borcea 0-2 (0-1).

Sportul Chiscani: Constandache – Bălan, Milea, Moroianu, Bordei (min. 30 Boga) – Costache, Bogdan, M. Pascu, Vlad Omer (min. 46 Dumitrana) – G. Chihaia (min. 71 Gașpar), E. Ndigwe (min. 55 S. Techiu).

Agricola Borcea: Bratu – Șerban (min. 57 Necuaiu), Bumbac, Spătaru, Nae – Rotariu, Chirilă (min. 78 Dumitrescu), Cazacu, Alecsandru – Wincentovicz, Gâță (min. 90+3 Dinu).

În etapa viitoare, sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 14.00, pe terenul din comuna Traian se va juca derby-ul codașelor, Victoria Traian – Sportul Chiscani. Până atunci, Victoria Traian va juca pentru primele puncte din acest sezon al Ligii a 3-a, în deplasare la ACS Oltența, acolo unde și Sportul Chiscani a reușit să obțină singurul punct de până acum.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii