Silviu Mares 11 ianuarie 2018

În data de 10 ianuarie 2018, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila, au depistat mai mulți brăileni care aruncau gunoi pe domeniul public.

Astfel, a fost sancționat contravențional cu suma de 250 de lei, conform prevederilor HCLM nr. 5/2003, un bărbat în vârstă de 56 de ani care a fost prins în timp ce arunca un sac plin cu gunoi menajer la intersecția străzii Danubiului cu strada Florilor.

De asemenea, a fost sancționat contravențional cu aceeași sumă, un bărbat în vârstă de 37 de ani, care arunca deșeuri menajere pe strada Fortificației, lângă gardul unui imobil nelocuit.

Totodată, a fost sacționată contravențional cu suma de 250 de lei o brăileancă în vârstă de 50 de ani, care a fost depistată în timp ce arunca niște sacoșe cu gunoi menajer în fața unui imobil de pe strada I. L. Caragiale.

În aceeași zi, o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila a depistat, în zona lacului de lângă fosta cărămidărie, de pe șoseaua dig Brăila – Galați, patru bărbați care aruncau în lac moloz, dintr-un autoturism. A fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei șoferul, un brăilean în vârstă de 60 de ani. De asemenea, doi dintre bărbații care îl ajutau au primit sancțiuni contravenționale în sumă de 250 lei fiecare, iar cel de-al patrulea ocupant al mașinii, un gălățean în vârstă de 63 de ani, a fost sancționat contravențional cu suma de 200 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru că a refuzat să prezinte date privind identitatea.

Comentarii