Silviu Mares 16 octombrie 2017
Tamponare in lant provocata de un sofer aflat sub influenta alcoolului

Duminică, 15 octombrie, la ora 12:30, un brăilean, în vârstă de 48 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Călăraşilor, pe banda a doua de mers, dinspre Bariera Călăraşilor către strada Chişinăului, la intersecţia cu strada Industria Sârmei, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul care circula regulamentar în faţa sa şi l-a lovit în partea din spate. Acesta a fost proiectat, la rândul său, într-o altă maşină.

Ambii conducători auto au fost testati cu aparatul etilotest, iar în cazul şoferului în vârstă de 48 de ani a rezultat că avea în aerul expirat 0,90 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ulterior, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila s-a prezentat o tânără în vârstă de 26 de ani, împreună cu fiul său, în vârstă de un an, pasageri în cel de-al doilea vehicul, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internaţi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Comentarii