Silviu Mares 3 august 2017
Trei seri de concerte de Zilele Brailei
Trei seri de concerte de Zilele Brailei
Trei seri de concerte de Zilele Brailei

În perioada 10-15 august sunt programate o serie de evenimente cu ocazie Zilelor Brailei. Primaria Municipiului Brăila și Consiliul Județean Brăila au pregătit și în acest an mai multe surprize brăilenilor cu ocazie Zilei brăilei, printre care și trei seri de spectacole pe scena de pe Esplanada Dunării. 

Duminică, 13 august, de la ora 20.30, Delia va susține un reital pentru publicul brăilean. Luni, 14 august, de la ora 19.40, organizatorii au pregătit un spectacol de muzică populară, având un recital al solistei Maria Cîrneci. Marți, 15 august, în ultima seară, vor avea loc două recitaluri extraordinare susținute de Lidia Buble și Andra. Recitalul celor două soliste va începe la ora 20.30, iar seara se va încheia cu un foc de artificii și jocuri de lasere, de la ora 22.45. Tot în cadrul acestor spectacole vor mai susține recitaluri Florin Giuglea Blues Project și C.A.L.I..

Primăria Brăila a pregătit pentru perioada 10-15 august, manifestari pe toate gusturile și pentru toate vârstele: spectacole de muzică și de teatru, spectacol de Jazz și Blues, Moda și Teatru în parc cu celebrul designer Mimi Chipăilă, Tabăra Națională de Pictură „ProArte”, Parada mașinilor de epocă, Târgul Național al Meșterilor Populari, Târgul Național al Arhivarilor și Buchiniștilor, Festivalul Național de Folclor “Lina Chiralina”, Festivalul Național de Teatru pentru copii și tineret “Carabuș”, Concurs Național de Carting, precum și o competiție de canotci 10+1 coordonată de multiplul campion mondial și olimpic Ivan Patzaichin, care va avea loc de Ziua Marinei, pe 15 august, de la ora 11.20.  

De asemeni în aceste zile de sărbătoare în Parcul Monument, Grădina Publică, Grădina Zoo, Brăila Mall, Parcul Lacu Dulce vor avea loc diferite manifestări artistice.

Comentarii