Pro Braila 3 mai 2014
Cinema City Promenada Mall

Spider_M

Pentru acest sfârşit de săptămână, ProBrăila vă prezintă cele mai noi filme pe care le puteţi viziona în această sâmbătă şi duminică la Cinematograful “Cinema City”, din incinta  Promenada Mall. Printre cele mai interesante filme care vor fi difuzate în acest weekend vă amintim: “Adio, dar mai stau puţin” şi “Uimitorul Om-Păianjen 2”.

De asemenea, vă mai puteţi delecta cu următoarele filme: “Captain America: Războinicul iernii” 3D; “Clopoţica şi zâna pirate” 3D; “Cocktail”; “Divergent”; “Dl.Peabody şi Sherman” 3D – dublat; “Gigolo de ocazie”; “Noe” 3D; “Rio 2” dublat; “Sabotaj”; “Spune-mi ce ai făcut”; “Tarzan” 3D – dublat; “Transcendence”; “Zona de pericol”.

“Divergent” este un film care durează 140 de minute şi care îmbină perfect SF-ul cu acţiunea şi povestea romantică a protagoniştilor cu aventura. Este o producţie regizată de Neil Burger. “Divergent” este bazat pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth. Ecranizarea aduce pe marile ecrane lupta încrâncenată a unei adolescente de a-şi descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care lumea se ghidează.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate, drept urmare nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreşte distrugerea tuturor „divergenţilor” şi trebuie să înţeleagă de ce sunt periculoşi înainte de a fi prea târziu.
Cu o poveste motivaţională puternică, imagini spectaculoase, acţiune la cote maxime şi o poveste de dragoste neaşteptată, “Divergent” ajunge pe marile ecrane din ţară începând cu 21 martie.

 

Uimitorul Om-Păianjen 2

 

Cea mai importantă luptă pe care Spider-Man a dus-o până acum a fost cea cu el însuşi: trebuia să găsească un echilibru între obligaţiile obişnuite ale lui Peter Parker şi responsabilităţile extraordinare ale lui Spider-Man. Însă în „The Amazing Spider-Man 2”, Peter se va confrunta cu o situaţie mult mai copleşitoare. Cu toate că se bucură de beneficiile care vin din faptul că e super-erou – plimbări printre zgârie-norii din New York, o iubită frumoasă şi admiraţia oamenilor – Peter Parker trebuie să ia în calcul că el este singurul care îi poate proteja pe oameni de villain-ii care atacă oraşul. Apariţia lui Electro va fi o mare provocare pentru el, acesta fiind un inamic mult mai puternic, iar întoarcerea vechiului său prieten Harry Osbornîi va dezvălui că toţi inamicii lui au un singur lucru în comun: compania OsCorp.

Comentarii