Silviu Mares 13 noiembrie 2017
Ultimul meci oficial din acest an pentru HC Dunarea Braila

Marți, 14 noiembrie, de la ora 18.15, HC Dunărea Brăila va juca în Sala Polivalentă Danubius din Brăila cu HC Zalău, ultimul meci din acest an în Liga Națională de Handbal feminin. Accesul în sală se va putea face cu o oră și jumătate înaintea începerii partidei.

Partida contează pentru etapa a X-a și se dispută în avans pentru că echipa pregătită de Gheorghe Tadici are meci în Cupa EHF cu Hypo Niederosterreich, sâmbătă, 18 noiembrie.

Meciul dintre HC Dunărea Brăila și HC Zalău va fi arbitrat de Cristina Năstase din București și Simona Stancu din Buzău. Cele două au arbitrat Brăila în această ediție a Ligii Naționale și în meciul câștigat în deplasare, la CSM Roman. ȘI HC Zalău a mai fost arbitrată la un meci de cele două, în etapa a doua, când au învins pe teren propriu, scor 27-26 pe Măgura Cisnădie.

Înaintea acestei etape HC Dunărea Brăila ocupă locul 7 în clasament cu 13 puncte, având 4 victorii, 4 înfrângeri și un rezultat de egalitate. HC Zalău se află pe locul 8, tot cu 13 puncte, dar cu un golaveraj mai slab decât al echipei pregătite de Florentin Pera.

Ultimele cinci confruntări între cele două echipe din Sala Polivalentă Danubius din Brăila s-au încheiat cu victoria celor de la HC Dunărea Brăila, ultima dată fiind în sezonul trecut când au învins cu 25-20.

În cele patru meciuri jucate pe teren propriu de echipa pregătită de Florentin Pera, acestea au o victorie, un egal și două înfrângeri. HC Zalău are în acesta ediție a Ligii Naționale o singură victorie în deplasare, la Rapid București și un egal la U Cluj, în celelalte trei deplasări fiind învinsă la Vâlceam Craiova și Roman.

Comentarii