Silviu Mares 21 august 2017
Un baschetbalist american a semnat pentru Cuza Sport Braila
Un baschetbalist american a semnat pentru Cuza Sport Braila

DeAllen Jackson, un baschetbalist exploziv din Akron, Ohio, se va alătura echipei ACS Cuza Sport Brăila pentru sezonul 2017-2018 al Ligii 1 de baschet masculin. Jackson a jucat baschet în SUA în campionatul colegiilor, la Universitatea din Mount Union.

La echipa Mount Union, Jackson a devenit doar al doilea jucător în clasamentul jucătorului anului OAC. Jackson a marcat în Conferința Olimpică de la Ohio (OAC) peste 1000 de puncte și a fost numit de Asociația Națională a Antrenorilor de Baschet (NABC) în echipa a III-a de All Stars Game.

DeAllen Jackson are o înălțime de 2.00 metri și posedă abilitatea de a înscrie puncte într-o varietate de moduri, având o medie de 18,6 puncte, 6,5 recuperări și 2,8 asisturi pe meci, având o eficiență de 47% la aruncările de 3 puncte.

Voi începe cariera mea de baschetbalist profesionist în România, unde voi juca la Cuza Sport Brăila. Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung în acest punct. Îmi doresc să-mi pun în practică abilitățile pe care le am și să impresionez publicul care va veni la meciuri”, a declarat DeAllen Jackson.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii