Silviu Mares 29 decembrie 2013
Un politist din Braila impuscat mortal de un coleg
Un politist din Braila impuscat mortal de un coleg
Un politist din Braila impuscat mortal de un coleg

Un cumplit accident de vanatoare s-a petrecut la Maxineni, unde un  politist, in varsta de 36 de ani, de la Biroul Arme- Explozibili, si-a impuscat un coleg in varsta de 43 de ani, tata a doua fete.  Incidentul s-a petrecut sambata in jurul orei 10.30, in timp ce politistii se aflau la o partida de vanatoare din judetul Braila, organizata in mod legal.

La vanatoarea organizata pe Fondul Maxineni se aflau 24 de politisti. Conform declaratiilor martorilor, la un moment dat, din padure a iesit un mistret. Unul dintre vanatori ar fi tintit spre un mistretul care iesea din padure, iar  colegul sau a aparut brusc in bataia pustii.

Victima, Cireasa Adrian Costel, agent sef, era casatorit, avea doua fete, una in varsta de 18 ani la Liceul de Arta, cealalta, in varsta de 8 ani, la gradinita. Celalalt politist, in varsta de 36 de ani, se numeste Dobrota Iulian.

Procurorii braileni au deschis o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care politistul brailean a fost impuscat in cap in timp ce se afla la o partida de vanatoare.

Prim-procurorul adjunct Fanel Mihalcea de la Parchetul Tribunalului Braila a declarat ca toate persoanele care au participat la partida de vanatoare au fost audiate la sediul Parchetului. „Procurorul de caz s-a deplasat cu o echipa la fata locului si s-au facut cercetari specifice in astfel de situatii. In acest moment, la sediul Parchetului au inceput audierile in acest caz. Sunt audiate persoanele care au participat la aceasta partida de vanatoare”, a declarat Mihalcea.

 

 

Comentarii

1 thought on “Un politist din Braila impuscat mortal de un coleg

Lasă un răspuns