Un politist din Braila impuscat mortal de un coleg

by Silviu Mares | duminică, Dec 29, 2013
Un politist din Braila impuscat mortal de un coleg

Un politist din Braila impuscat mortal de un coleg

Un cumplit accident de vanatoare s-a petrecut la Maxineni, unde un  politist, in varsta de 36 de ani, de la Biroul Arme- Explozibili, si-a impuscat un coleg in varsta de 43 de ani, tata a doua fete.  Incidentul s-a petrecut sambata in jurul orei 10.30, in timp ce politistii se aflau la o partida de vanatoare din judetul Braila, organizata in mod legal.

La vanatoarea organizata pe Fondul Maxineni se aflau 24 de politisti. Conform declaratiilor martorilor, la un moment dat, din padure a iesit un mistret. Unul dintre vanatori ar fi tintit spre un mistretul care iesea din padure, iar  colegul sau a aparut brusc in bataia pustii.

Victima, Cireasa Adrian Costel, agent sef, era casatorit, avea doua fete, una in varsta de 18 ani la Liceul de Arta, cealalta, in varsta de 8 ani, la gradinita. Celalalt politist, in varsta de 36 de ani, se numeste Dobrota Iulian.

Procurorii braileni au deschis o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care politistul brailean a fost impuscat in cap in timp ce se afla la o partida de vanatoare.

Prim-procurorul adjunct Fanel Mihalcea de la Parchetul Tribunalului Braila a declarat ca toate persoanele care au participat la partida de vanatoare au fost audiate la sediul Parchetului. „Procurorul de caz s-a deplasat cu o echipa la fata locului si s-au facut cercetari specifice in astfel de situatii. In acest moment, la sediul Parchetului au inceput audierile in acest caz. Sunt audiate persoanele care au participat la aceasta partida de vanatoare”, a declarat Mihalcea.

 

 

Comentarii

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

  1. aurica 28 decembrie 2013 at 21:11 - Reply

    D-zeu sa te ierte, Adrian.

Leave A Response