Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Anamaria Corneanu 25 ianuarie 2013
Vezi aici pe ce deputat brailean a reusit sa impresioneze Gigi Becali
Vezi aici pe ce deputat brailean a reusit sa impresioneze Gigi Becali
Gigi Becali, un deputat de invidiat

George Becali este unul dintre cei mai cunoscuti parlamentari romani si asta nu datorita activitatii sale de politician, ci datorita “becalizarii”. Mai nou, patronul de la Steaua este coleg de comisie cu deputatul brailean, Vasile Varga care are numai cuvinte de lauda la adresa lui Becali.

Avand in vedere ca cei doi sunt colegi in Comsia Juridica, Vasile Varga se declara impresionat de atitudinea pe care o are “ciobanul” in parlament. Chiar si liberalul brailean a ramas placut surprins de cumintenia care il caracterizeaza pe Becali in comisii, mai ales ca nu vorbeste niciodata neintrebat, asa cum este el obisnuit sa o faca la televiziuni.
“In comisiile juridice este un alt climat nu vorbesti neintrebat. Vorbesti cand iti vine randul, nu cand vrei tu. Va rog sa nu faceti confuzia cu ceea ce vedeti dumneavoastra la iesirea din cadrul comisiei, sau a grupului”, a declarat Vasile Varga, deputat brailean.
Varga a spus ca trebuie facuta o diferenta clara intre felul in care se comporta patronul Stelei in prezenta presei, cu care de multe ori este ironic si chiar badaran si felul in care se comporta cu colegii sai din parlament.Varga crede ca din momentul in care a castigat un mandat de deputat, Becali si-a luat doi consilieri din randul presei care il invata cum ar trebui sa se comporte un adevarat parlamentar.
“Afara il asteapta toate televiziunile, insa in comisie este altceva. Probabil ca are doi oameni din presa care, am inteles ca au fost gazetari si care il consiliaza. Acolo are un comportament chiar de invidiat. Sta cuminte, nu are treaba cu nimeni, asculta, iar unde nu stie intreaba despre ce este vorba.”, a mai spus liberalul in incheiere.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.