Silviu Mares 23 septembrie 2017
Victoria Traian, a 5-a infrangere fara gol marcat
Victoria Traian, a 5-a infrangere fara gol marcat

Vineri după amiază, Victoria Traian a disputat al cincilea meci în Liga a 3-a. Din păcate, nici de data aceasta elevii lui Nicu Rotaru și Marian Curcă nu au reușit să înscrie, dar au făcut din nou un joc bun în apărare. Victoria Traian a pierdut cu 0-3 (0-2) în deplasarea de la CSM Rm. Sărat și rămâne pe ultimul loc în clasamentul seriei a II-a, dără nici un punct și cu un golaveraj de 0-22.

Victoria Traian a avut o șansă să deschidă scorul în minutul 7, dar șutul expediat de Mihai Popa de la 20 de metri, a fost scos de portarul gazdelor. Gazdele au deschis scorul în minutul 23, prin Marius Tîrîlă. Cu trei minute înaintea pauzei Popa i-a pasat în careu lui C. Ion, dar acesta a șutat din unghi, pe lângă poartă. În minutul 45 a transformat o lovitură de la 11 metri obținută de Marius Tîrîlă, care a fost faultat clar în suprafața de pedeapsă de portarul oaspeților Tunea, și a stabilit scorul primei reprize, CSM RM. Sărat – Victoria Traian 2-0.

În repriza a doua Marius Mocanu a avut două șuturi la poartă, reținute de portarul râmnicenilor, dar în minutul 90+2 Bogdan Bălan a marcat al treilea gol al gazdelor.

Pentru Victoria Traian au jucat: Tunea – Olmazu, Boitaș, Tureac, M. Ion – M. Barbu (min. 82 Movileanu), Pîrlițeanu, Bălănică (min. 75 Dinu), M. Mocanu – M. Popa (min. 65 Bolozan), C. Ion (min. 46 Caravasile).

În etapa următoare, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 17.00, Victoria Traian va juca pe teren propriu cu FC Progresul 1944 Spartac București.

În celelalte două meciuri jucate vineri în seria a II-a din Liga a 3-a s-au înregistrat rezultatele:

FCSB 2 București – ACSM Oltenița 5-0

Delta Dobrogea Tulcea – FC Voluntari 2 0-3

Astăzi, de la ora 17.00, Sportul Chiscani va juca în deplasare la Înainte Modelu.

Sursa foto: Iulian Grigoras

Comentarii