Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 18 decembrie 2012

Primul meci de pregatire dupa pauza competitionala venita ca urmare a prezentei nationalei Romaniei la Campionatul European de handbal din Serbia, a fost castigat de HC Dunarea Braila cu 33-28 (15-15) in fata handbalistelor de la HC Danubius Galati.  Partida s-a desfasurat marti, de la ora 17, in Sala “Siderurgistul” din Galati si a reprezentat o prima verificare a handbalistelor de la cele doua echipe dupa doua saptamani de vacanta si alte doua de antrenamente si cantonamente.

Desi la final diferenta a fost de 5 goluri, meciul a fost echlibrat, cele dou? echipe au alternat la conducere, iar diferen?a s-a f?cut în ultimele 20 de minute ale meciului, cand elevele lui Baban s-au desprins decisive de adversarele lor de la scorul de 18-18, marindu-si diferenta la 21-19 in minutul 45, 23-20 in minutul 50 si 28-23 in minutul 55, pentru ca in final scorul sa fie 33-28. Antrenorii Ioan Baban si Cristian Preda au rulat toate jucatoarele avute la dispozitie, mai putin Mirela Nichita, Andreea Barbos si Nicoleta Esanu, toate trei accidentate. Pentru HC Dunarea Braila au marcat: Alina Horjea -10, Gabriela Perianu -9, Ada Moldovan -4, Andreea Adespii -2, Iryna Shutska -2, Sandra Kuridza -2, Liliana Craciun-1, Adina Brot -1, Raluca Irimia -1, Bojana Agatunovic -1.

De partea cealalta, antrenoarea Alexandrina Soare a rulat toate cele 13 jucatoare din lot, ucraineanca Iryna Glibko reusind sa inscrie 8 goluri in poarta brailencelor. Celelalte marcatore de la Danubius au fost: Daciana Curtean -4, Yulyia Zaremba -4, Catalina Cioaric -2, Delia Marginean -2, Irina Lazarin -2, Maricica Trandafir -2, Yaroslava Burlacenko 2, Carmen Gheorghe ?i Manuela Patuleanu câte un gol.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.