Silviu Mares 1 decembrie 2019

Echipa de la Luceafărul Brăila, antrenată de George Bălan, formată din jucători născuți în 2012 și mai mici, a jucat săptămâna trecută 2 meciuri amicale împotriva unor echipe din Galați.

În sala de sport a Colegiului Tehnologic Edmond Nicolau din Brăila a avut loc primul meci, împotriva celor de la Luceafărul Galați, câștigat cu scorul de 9-3 de Luceafărul Brăila. Golurile echipei brăilene au fost marcate de următorii jucatori: Matei Baldovin -4, Matei Măzareanu -2, Rareș Timofeer -2 și David Cristea -1.

Lotul echipei Luceafărul Brăila pentru acest meci a fost format din următorii jucători:  Mocanu Alfred, David Baciu, Matei Măzăreanu, Matei Baldovin, Rareș Timofeer, Nedelciu Mario, Stefan Picleanu, David Cristea, Ghiță Luca, Gabi Teodorescu.

Joi seara echipa Luceafărul Brăila s-a deplasat la Galați unde i-au întâlnit pe cei de la Junior Galați. Jucătorii de la Luceafărul Brăila au câștigat cu scorul de 10-1. Golurile echipei brăilene au fost marcate de următorii jucători: Matei Baldovin -5, Matei Măzăreanu -1, Rareș Timofeer -1, iar Gabi Teodorescu, născut în anul 2013 a reușit să marcheze 3 goluri. 

Lotul echipei Luceafărul Brăila pentru acest mei a fost alcătuit din următorii jucători:  Mocanu Alfred, David Baciu, Matei Măzăreanu, Matei Baldovin, Rareș Timofeer, Nedelciu Mario, Stefan Picleanu, David Cristea, Ghiță Luca și Gabi Teodorescu.

Clubul Luceafărul Brăila este într-o continuă selecție de tinere talente.

 

Comentarii