Silviu Mares 27 iulie 2017
Video: Liberalii spun ca sunt amenintati de presedintele CJ Braila
Video: Liberalii spun ca sunt amenintati de presedintele CJ Braila
Video: Liberalii spun ca sunt amenintati de presedintele CJ Braila

Președintele PNL Brăila, consilierul județean Alexandru Dănăilă, a declarat astăzi într-o conferință de presă că la Consiliul Județean Brăila “lucrurile încep să degenereze la nivel de comunicare și la nivel de respectare a drepturilor”.

Dănăilă susține că după ședința de săptămâna trecută a CJ Brăila, președintele Iulian Chiriac i-ar fi amenințat pe liberali, deranjat de modul în care aceștia fac opoziție în Consiliul Județean și critică diverse aspecte ale activității instituției și astfel strică imaginea județului

Liderul liberalilor brăileni a declarat că președintele CJ Brăila își arogă o putere pe care o are PSD-ul la nivelul consiliului și care le este conferită inclusiv de poziția pe care o are astăzi Mihai Tudose.

Ca să vii sa-i spui unui consilier judetean că ”noi avem primul ministru de la Braila și lucrul ăsta o să lase greu în disputa pe care o vom avea” mi se pare o chestiune care depășește limitele bunului simț, în primul rând, a declarat Dănăilă.

Președintele PNL Brăila a precizat că această discuție a avut loc după ședința de consiliu de săptămâna trecută, după ce în cadrul ședinței lucrurile au scăpat de sub control.

”Mai mult decât atât, am fost amenintați că o să urmeze un taifun, că va veni o furtună, că o să fim măturați cu totii, ca n-o să mai reziste nimeni după tot ce se va întâmpla. Eu va spun un lucru. Încercarea PSD de a interveni în activitățile interne ale partidului nostru este o chestiune veche, dar lucrurile nu se mai pot derula așa cum cred unii că au posibilitatea să o facă. Campanii de presa împotriva colegilor mei, împotriva mea, împotriva partidului au mai existat, plecând de la momentul în care cel puțin eu, în calitate de viceprimar, nu am vrut să decontez niște sume de bani care nu erau corecte, firmei Tancrad – care era apropiata și a rămas în continuare apropiata de PSD, indiferent cine a fost la conducerea formală sau informală a partidului și până la momentul în care diferite persoane, cățeluși de pază ai PSD, au fost asmuțiți cu atacuri personale atât la adresa mea, cât și la adresa altor colegi”, a declarat Alexandru Dănăilă.

Liderul liberal a spus că dacă un singur lider liberal va scăpa de aceste amenințări va muri cu PSD-iștii de gât.

Declarațiile președintelui PNL Brăila:

 

Comentarii