Silviu Mares 12 iulie 2017
Virginia Stancescu a fost aleasa presedinta Ligii Aleșilor Locali ai PMP Braila
Virginia Stancescu a fost aleasa presedinta Ligii Aleșilor Locali ai PMP Braila
Virginia Stancescu a fost aleasa presedinta Ligii Aleșilor Locali ai PMP Braila

Sâmbătă, 08 iulie 2017, filiala Brăila a Partidului Mișcarea Populară și-a ales structura Ligii Aleșilor Locali. La ședința organizată la sediul PMP Brăila au participat consilierii locali, consilierii județeni, cei doi viceprimari pe care partidul îi are în Brăila.

Cei 22 consilieri prezenți, din cei 26 pe care partidul îi are în județul Brăila au ales ca funcția de Președinte a ligii Aleșilor Locali PMP Brăila să-i revină doamnei Virginia Stăncescu, viceprimarul orașului Făurei. În funcția de Secretar General al structurii a fost ales primarul comunei Racovița, Tudorel Gîscă. Virginia Stăncescu are o bogată experiență în administrația locală, după ce în mandatul 2004-2008 a fost consilier local în Făurei, iar în perioada 2008-2012 a fost primarul orașului Făurei. În anul 2012 a pierdut primăria orașului Făurei și nu a fost nici consilier local în oraș, dar în 2016 a revenit în politică, candidând pe listele PMP, fiind apoi aleasă viceprimar al orașului. Tudorel Gîscă este la primul mandat în administrația locală, în 2016 candidând pentru prima dată și reușind să câștige primăria comunei Racovița.

La ședința Ligii Aleșilor locali ai PMP Brăila s-au discutat probleme organizatorice și politice, s-au discutat măsurile necesare pentru mai buna transmitere a informațiilor și o comunicare cât mai rapidă între organizațiile locale.

În perioada următoare se vor desfășura și alegeri în cadrul organizațiilor locale din județ.

Comentarii