Anamaria Corneanu 23 mai 2013
Zilele orasului Insuratei
Zilele orasului Insuratei
Zilele orasului Insuratei

Sambata si duminica, 25-26 mai 2013, la Insuratei, vor avea loc “Zilele Orasului”. In organizarea Primariei orasului Insuratei si a Consiliului Judetean Braila, deschiderea oficiala va fi la Casa de Cultura, in ziua de 25 mai, incepand cu ora 10.00, avand o parada a portului popular, tedeum bisericesc si Festivalul Concurs “Floare de salcam”, aflat la a VIII-a editie.

Conscursul se adreseaza elevilor, solisti vocali, solisti instrumentisti si formatii de dansuri populare. Festivitatea de premiere si Gala Laureatilor, va avea loc la ora 16.00, iar premiile se ridica la 2800 lei, trofeul festivalului si premiul festivalului este in valoare de 200 de lei. A doua zi, 26 mai, la Stadionul “Mihail Alexandru”, de la ora 10.00, este planificata intrecerea de cros pentru elevii claselor V-XII, premiile fiind in valoare de 900 de lei, iar de la ora 12,00, la Sala de Sport, este programat intrecerea de fotbal, la care sunt inscrise 8 echipe. Jocul va fi in sistem eliminatoriu pentru cei care vor fi pe locul trei, vor fi rasplatiti cu premiu in valoare de 100 de lei, locul doi, in valoare de 150 lei iar locul intai, 200 de lei.
De la ora 18.00, pe Stadionul orasenesc va avea loc spectacolul de muzica si dansuri populare sustinut de Ansanblul Folcloric “Museteanca” al Casei de Cultura a orasului Insuratei si “Folklore Club Ruen”, Kocani din Macedonia. De la ora 20.00 pana la ora 24.00, vor canta Tina Militaru, Ionut Dolanescu, Adi de la Valcea, Mavari Projec si C.R.B.L. “Zilele Orasului Insuratei” se vor termina cu un frumos joc de artificii.

Comentarii

Lasă un răspuns