Silviu Mares 16 ianuarie 2013
Soferii au ramas fara permis din cauza neacordarii de prioritate pietonilor

Politistii de la Serviciul si Biroul Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiu si judet, in zona adiacenta unitatilor de invatamant preuniversitar, in vederea dirijarii si fluidizarii traficului rutier, cu ocazia intrarii si iesirii elevilor de la orele de curs, precum si in incinta acestora, prezentandu-le elevilor materiale cu tematica rutier? si exemple cu privire la accidente si cauzele producerii lor, in care au fost implicati elevi.
De asemenea, politistii au organizat si desfasurat o actiune pe linia combaterii incalcarilor normelor rutiere privind acordarea prioritatii pietonilor, aflati in traversare pe marcaj pietonal si sanctionarea pietonilor care traverseaza drumul public, prin alte locuri decat cele prevazute de lege.
Pe timpul desfasurarii acestei actiuni, au fost constatate 45 de contraventii (majoritatea fiind pentru traversare neregulamentara-29 si neacordare prioritate pietonilor- 8), pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoarea totala de 6.880 de lei si au fost ridicate în vederea suspend?rii 9 permise de conducere, 8 pentru neacordare prioritate pietoni si unul pentru depasire neregulamentara.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.