Silviu Mares 20 mai 2020

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat în trafic, un autoturism care nu avea drept de circulație în România.

În data de 18 mai a.c., în jurul orei 23.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pe o arteră din municipiul Brăila, un autoturism marca Volkswagen Tiguan, cu număr de înmatriculare specific Suediei, condus de brăileanul A.M., în vârstă de 22 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu avea drept de circulație, având înmatricularea suspendată de autorităţile suedeze.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii