Silviu Mares 28 martie 2014
Boboc vrea o campanile curată la europarlamentare
Boboc vrea o campanie curata la europarlamentare

 

În cadrul unei confeinţe de presă susţinută astăzi, preşedintele PNL Brăila le-a oferit o provocare candidaţilor brăileni la alegerile europarlamentare. Îi invită pe toţi la o masă rotundă, în care să cadă de comun acord să se respecte reciproc pe întreaga durată a campaniei.

Liberalii brăileni îşi doresc o campanie electorală curată, fără atacuri la persoană, ameninţări şi afişe rupte. În acest sens, senatorul Cătălin Boboc, liderul PNL Brăila, îi învită pe cei şase candidaţi brăileni la alegerile europarlamentare la o masă rotundă, în care să îşi dea mâna şi să dovedească că au cei şapte ani de acasă. Boboc a spus că, în cel mai scurt timp, la ve lansa şi invitaţiile oficiale candidaţilor.

Cătălin Boboc, în cadrul unei conferinţe de presă:

Eu îi invit pe această cale pe toţi candidaţii la europarlamentare la o masă rotundă sau la un gentleman’s agreement, cum este denumită. Aşa putem să avem o campanie curată, care a funcţionat din câte ştiu eu şi pentru alegerile de la Sectorul 3. Dacă candidaţii vor fi deacord, nu vom avea atac la persoană, afişe rupte, bannere distruse şi mustăţi desenate.

Comentarii