Silviu Mares 20 ianuarie 2013
Conpet Ciresu isi continua proiectul de promovare in Liga a 3-a
Conpet Ciresu isi continua proiectul de promovare in Liga a 3-a
Gloria Buzau – Conpet Ciresu 3-4

CS Avantul Conpet Ciresu, liderul Ligii a 4-a brailene la fotbal, a inceput pe 14 ianuarie 2013 pregatirile in vederea abordarii returului de campionat, in care singurul obiectiv este revenirea in vara in esalonul al treilea al fotbalului romanesc, acolo unde au evoluat pentru prima data in sezonul 2011-2012. Antrenamentele au loc stadionul „Chimia” din statiunea Lacu Sarat, tot sub comanda antrenorilor Vasile Darie si Ionel Ivan, dar din retur, meciurile de pe teren propriu se vor juca pe stadionul din comuna, iar cu mici ajustari acel stadion va putea gazdui si meciurile din Liga a 3-a daca echipa va promova.

La primele antrenamente au raspuns prezent toti jucatorii care au terminat turul de campionat, acestora mai adaugandulu-se si alte patru noutati care ar putea evolua pentru Ciresu din retur: Florentin Daniel Tudor, portar, 20 de ani, de la Pandurii Tudor Vladimirescu; Marian Marius Bosoi, fundas, 21 de ani, de la Vointa Sutesti; Viorel Cheles, fundas dreapta, 25 ani, de la Viitorul Insuratei, jucator care a jucat in sezonul 2011-2012 in Liga a 3-a la Comprest GIM Bucuresti si Dumitrel Sorin Techiu, atacant, 19 ani, de la Viitorul Insuratei, produs al centrului de juniori de la CF Braila. Perioada de transferuri din aceast? iarna, pentru Ligile 1, a 2-a ?i a 3-a, a fost programata de Federatia Romana de Fotbal intre 28 ianuarie si 25 februarie, iar pentru Ligile a 4-a si a 5-a s-a dat o derogare, prelungindu-se termenul pana cu 48 de ore inainte de inceperea competitiilor. Prima etapa din primavara a Ligii a 4-a brailene fiind programata pe 9 martie, iar Liga a 5-a se va relua pe 24 martie.

In turul campionatului pentru CS Avantul Conpet Ciresu au evoluat urmatorii jucatori: Stelica Stoica, si Marian Popovici – portari; Marius Coman, Gabriel Preda, Catalin Stanciulescu, Mihai Ghizman si Costin Ionut Grozea – fundasi; Gheorghe Viorel, Marin Mata, Andrei Craciun, Octavian Varlan, si Alexandru Cireasa – mijlocasi; Catalin Ionut Nanu, Daniel Pavel (golgeterul echipei cu 16 reusite), Marin Velicu si Alin Radu – atacanti. Au mai facut parte din lot la inceputul campionatului, dar au plecat de la echipa: Alexandru Cotiga, Valentin Durbaca si Emil Cristian.

Sambata 19 ianuarie, la Buzau, elevii lui Darie si Ivan au jucat primul meci de verificare din acest an in compania celor juniorilor A de la Gloria Buzau, iar jocul s-a incheiat cu victoria celor de la Conpet cu scorul de 4-3.

Jucatorii de la Conpet Ciresu vor efectua vizita medicala la inceputul lunii februarie, si mai au deocamdata planificate alte doua meciuri meciuri amicale: pe 2 februarie la Rapid Fetesti, echipa de pe locul 8 in seria a 2-a din Liga a 3-a, iar pe 6 februarie la Unirea Slobozia, echipa clasata pe locul 7 in seria Est din liga a 2-a.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.