Silviu Mares 28 ianuarie 2013
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Ieri, la orele 13:30, D.D. (33 de ani), din comuna Vadeni, a reclamat la Sectia 1 de Politie Rurala Braila faptul sa, tatal lui, D.A.,in varsta de 60 de ani, il ameninta cu acte de violenta. Politistii au efectuat cercetari si audieri si in cauza au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare.

Ieri, la orele 12:30, M.C. (53 de ani), din municipiu, a sesizat la Politie faptul ca, in curtea interioara a unui bloc, situat la intersectia Caii Calarasilor cu strada Grivita, a cazut de la etaj o tanara. Echipajul de la Serviciul de Ambulanta Judetean Braila a ajuns in locul indicat si a constatat ca persoana in cauza decedase. Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale- linia de munca Violenta a efectuat cercetari si a stabilit ca R.C. (43 de ani), din municipiu, a cazut de la etajul 3 al blocului, dintr-un apartament care apartine tatalui ei. Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului de Medicina Legala Braila, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. In cauza s-a intocmit dosar penal.

In ziua de 27 ianuarie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere.
Politistii au constatat 47 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 9.590 de lei si au retinut in vederea suspendarii doua permise de conducere.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.