Silviu Mares 30 martie 2014
Doua recorduri negative pentru Cuza Sport Braila
Doua recorduri negative pentru Cuza Sport Braila
Doua recorduri negative pentru Cuza Sport Braila

La concurență cu meciul de pe Municipal, în Sala de sport a Colegiului Nicolae Bălcescu din Brăila, echipa de baschet juniori U18 de la CS Cuza Sport a întâlnit în ultima etapă a grupei din faza semifinală pe LPS Tg. Mureș. Brăilenii aveau un ascendent moral asupra mureșenilor după victoria din tur de la Tg. Mureș, dar meciul de astăzi a fost unul în care elevii lui Mircea Totolici au fost de nerecunoscut.

Deși o victorie în meciul de astăzi cu echipa din Tg. Mureș ar fi menținut ceva șanse de calificare pentru echipa brăileană în faza finală, atitudinea baschetbaliștilor brăileni a fost una de nerecunoscut. Aceștia au pierdut meciul cu LPS Tg. Mureș cu 37-78 (11-17, 6-19, 12-27, 8-15), în cel mai slab meci din acest sezon. În acest meci cei de la Cuza Sport Brăila U18 au bătut două recorduri: cele mai puține puncte marcate într-un meci și cea mai categorică înfrângere în această ediție de campionat. Nici în fața liderilor de la Cuadripol Brașov, singura echipă neînvinsă, brăilenii nu au pierut la o diferență așa mare.

Punctele brăilenilor au fost marcate de: Negoiță Ștefan -5 p, Panțuru Eugen -8 p, Ilie Răzvan -7 p,Voiculeț Florin -6 p, Stanciu Radu -7 p, Hornea Marcel -3p, Văsii David -1p.

La finalul meciului, antrenorul Mircea Tololici s-a arătat foarte supărat pe atitudinea jucătorilor săi și, la supărare, a spus că intenționează să nu se mai prezinte la turneul de sală care va consființi ierarhia finală a seriei și echipele calificate la turneul final. Brăilenii au terminat grupa pe ultimul loc, cu 12 puncte, doar două victorii.

Comentarii