Silviu Mares 7 iunie 2016
achizitii hcd
Inca doua achizitii anuntate oficial la HC Dunarea Braila

Catalina Preda si Andreea Dincu sunt noile achiziții pe postul de extrema drepta ale Dunarii Braila pentru sezonul viitor. 

In urma plecării lui Carmen Gheorghe la CSM Ploiesti, dar si a evenimentului fericit din viața Adinei Brot, acela de a fi viitoare mama, conducerea clubului a ajuns la o intelegere cu doua jucatoare care evolueaza pe postul de extrema dreapta.
Catalina Preda, in vârstă de 26 de ani, crescuta si lansata in handbalul mare de la Clubul Activ Plopeni, vine la Braila de la Magura Cisnadie, evoluând de-a lungul carierei, o perioada si la CSM Ploiesti. In campionatul 2015-2016, Catalina Preda a marcat 64 goluri, din care 20 pentru CSM Ploiesti, iar din iarna a marcat 44 de goluri pentru echipa din Cisnadie.
Andreea Stefania Dincu, care va implini 26 de ani pe 13 iulie, este cel de-al doilea transfer al clubului brailean pe acest post. Ea a debutat in handbal in anul 1999, la CSŞ 1 Constanta, sub indrumarea antrenoarei Elvira Nica. A mai jucat la CSŞ 1 Constanta si la CSM Slobozia, CSM Craiova, Tomis Constanta, CSM Ploiesti, iar in ultimul sezon a evoluat la HCM Roman, pentru care a marcat 10 goluri in sezonul 2015-2016.
In urma celor doua transferuri HC Dunarea si-a asigurat pentru urmatorul sezon postul de extrema dreapta, ambele jucatoare semnand un contract pe un an. 

Comentarii