Silviu Mares 31 martie 2014
Insuratei si Faurei conduc in clasamentul Ligii a 4-a si la juniori A1
Insuratei si Faurei conduc in clasamentul Ligii a 4-a si la juniori A1
Insuratei si Faurei conduc in clasamentul Ligii a 4-a si la juniori A1

Victoria Însurăței a stat dar a câștigat trei puncte. CS Făurei a profitat de pasul greșit al celor de la Victoria Cazasu și au luat un avans de 3 puncte la juniori A1.

Sâmbătă s-au jucat meciurile ce au contat pentru etapa a 19-a din cadrul Ligii a 4-a brăilene la fotbal, o etapă în care lidera seniorilor a stat, după retragerea celor de la Galbenu din competiție. Marea surpriză a venit la juniori, acolo unde Victoria Cazasu a pierdut la Găiseanca și a lăsat drum liber celor de la Făurei pentru câștigarea campionatului județean pentru a doua oară consecutiv. La seniori, Sportul Chiscani a obținut o victorie în ultimul minut de joc, după ce au fost conduși timp de 45 de minute. Voința Găiseanca a fost la un pas de a obține a doua victorie în această ediție de campionat, dar după ce au condus cu 3-0 în minutul 33, au pierdut cu 3-7 meciul seniorilor cu Victoria Cazasu.

Rezultatele finale şi marcatorii acestei etape, furnizate de Mihai Ianoş, secretarul de la AJF Brăila:
CS Făurei – Victoria Old Boys Însurăţei  3-1 (2-1). Au marcat pentru gazde: Brătilă (14), Tăndălache (21) și Popa (83), respectiv Pîrciulescu (17) pentru oaspeți. La juniori A1 CS Făurei s-a impus cu 3-0 și se îndreaptă spre un nou titlu de campioni.
Sportul Chiscani – Voinţa Vişani  2-1 (0-1) Oaspeții au deschis scorul în minutul 33 prin Gatiu, iar cei de la Chiscani au egalat în minutul 78 prin Mitrea, iar Drăguș a adus victoria gazdelor în minutul 90+2. La juniori cei de la Chiscani s-au impus cu 10-1.
Voinţa Găiseanca – Victoria Cazasu  3-7 (3-2). A fost meciul cu cea mai spectaculoasă răsturnare de rezulat. Gazdele au început foarte bine meciul și în minutul 33 conduceau cu 3-0 prin golurile marcate de Bădără (12, 23) și Chiriţă (33). Oaspeții au revenit miraculos și au înscris de șapte ori prin: Matei (38), Buhai (44,89), Ion Stănel (47) și Grigore (46, 73, 78) obținând o victorie nesperată după prima jumătate de ora. La juniori însă cei de la Cazasu au pierdut cu 0-2 și s-au îndepărtat depărtat de locul 1.
Avântul Mircea Vodă – Victoria Traian  1-4 (1-0). Gazdele au deschis scorul în minutul 44 prin Bolozan și au fost egalați în minutul 66 prin reușita lui Olmazu, iar în ultimul sfert de oră oaspeții s-au impus categoric, înscriind de trei ori prin Iorga (76, 86) și Ianculescu (89). La juniori gazdele au învins cu 3-1.
Viitorul Ianca – Pandurii Tudor Vladimirescu  1-1 (1-1). Cei de la Ianca au deschis scorul prin Bratosin în minutul 36, iar Jianu a restabilit egalitatea în minutul 44. La juniori meciul s-a terminat cu același scor, 1-1.
Viitorul Însurăţei a stat pentru că Viitorul galbenu s-a retras din competiție și a câștigat la masa verde cu 3-0 ambele meciuri.

Pe primul loc al clasamentului se află şi Viitorul Însurăţei cu 57de puncte, urmată de Victoria Traian cu 43 de puncte și Pandurii Tudor Vladimirescu cu 40 de puncte. La juniori A1 CS Făurei a luat o opțiune serioasă pentru al doilea titlu de campioană, rămânând lideri cu 49 de puncte, iar Victoria Cazasu au rămas cu 46 de puncte. Pe locul 3 se află Sportul Chiscani cu 39 de puncte și mai sunt trei etape de jucat.

Etapa viitoare, programează sâmbăta viitoare următoarele meciuri:
Voinţa Vişani – CS Făurei
Voinţa Găiseanca – Sportul Chiscani
Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Însurăţei
Victoria Traian – Viitorul Ianca
Victoria Old Boys Însurăţei – Avântul Mircea Vodă
Victoria Cazasu va sta.

Comentarii