Silviu Mares 22 aprilie 2019
Prelungirea programului de lucru la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Brăila

În cadrul măsurilor de eficientizare a activităţii de eliberare a paşapoartelor vă informăm că, în perioadele 22 – 25 aprilie 2019 şi 02 – 03 mai 2019,  prelungeşte programul de lucru cu publicul în zilele lucrătoare, activitatea desfăşurându-se în intervalul orar 08:30-18:30. 

Pe platforma www.pasapoarte.mai.gov.ro, site-ului oficial al Direcţiei Generale de Paşapoarte, este postată o aplicaţie online prin care se oferă posibilitatea cetăţenilor de a verifica, în timp real, status-ul cererii de emitere a paşaportului electronic, având drept criterii de căutare numărul de cerere (care se poate obţine de pe formular, în momentul semnării acestuia) sau ultimele 8 caractere din CNP şi data depunerii cererii.

Prin intermediul acestei aplicaţii se poate vizualiza inclusiv data când paşaportul ajunge la ghişeu, în vederea ridicării acestuia.

În perioada 26 aprilie – 1 mai nu se lucrează la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Brăila.

Comentarii