Silviu Mares 24 aprilie 2013
Rotaru: Azi avem in interiorul USL un fost adversar
Rotaru: Azi avem in interiorul USL un fost adversar
Rotaru: Azi avem in interiorul USL un fost adversar

Senatorul PSD Ion Rotaru s-a declarat transant in ceea ce priveste migratia politica, sustinand ca lipsa unei legi care sa le interzica palamentarilor transferul de la un partid la altul a facut ca, in interiorul USL Braila, sa intre un fost adversar, cu referire la senatorul Mihai Danut, care a intrat in Parlament pe listele PPDD, iar de curand s-a transferat la PC, preluand si conducerea organizatiei de la Braila.

„Azi avem in interiorul USL un fost adversar. E o problema care tine de USL, dar in mod deosebit de PC, care ar trebui sa isi gandeasca foarte bine pasii din acest punct de vedere. Trebuie neaparat sa rezolvam aceasta problema a migratiei politice din punct de vedere legislativ, care ar pune in acord vointa electoratului cu evolutia de-a lungul unui ciclu electoral. Nu este normal ca un om care este ales pe lista unui partid sa se transfere peste noapte si am avut nenumarate situatii si la Braila si in tara. Legal, lucrurile nu sunt rezolvate, dar aici discutam despre moralitate si oportunism. Eu cred ca despre asta este vorba in situatia de fata. E pana la urma o tradare a electoratului, care te-a trimis intr-o functie eligibila la un moment dat”, a declarat Rotaru.

Comentarii

1 thought on “Rotaru: Azi avem in interiorul USL un fost adversar

  1. O mie de vorbe , doi bani nu fac. Trebuia in momentul cind a parasit partidul care l-a propulsat pe scena politica sa isi piarda mandatul de parlamentar sau senator ce dracu este si sa se duca la covrigii lui. Eu cred ca atunci cind ai candidat din partea unui partid atunci mori cu el de git timp de 4 ani cind ti se termina mandarul, dupa care poti sa te duci unde a dus mutu iapa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.