Silviu Mares 9 mai 2013
Sambata are loc Adunarea Generala a Organizatiei Municipale a PNL Braila
Sambata are loc Adunarea Generala a Organizatiei Municipale a PNL Braila
Sambata are loc Adunarea Generala a Organizatiei Municipale a PNL Braila

 Sambata, de la ora 10:00, la Casa Tineretului, este programata Adunarea Generala a Organizatiei Municipale a PNL Braila, dupa cum a informat astazi vicepresedintele Biroului Politic Municipal, Petrica Popa.

„Va avea loc o sedinta ordinara a organizatiei municipale a PNL, in care se vor discuta rezultatelor avute de organizatie. Noi speram ca, dupa aceste dezbateri, vom reusi sa identificam un plan si, totodata, o strategie asupra actiunilor pe care le vom desfasura in perioada imediat urmatoare, pana in 2016. Sper ca atat membrii PNL, cat si simpatizantii doctrinei liberale sa fie alaturi de noi si sa inteleaga ca dorinta noastra este ca PNL, atat la Braila, cat si in intreaga tara sa devina principala forta politica de centru dreapta” a spus Popa.

Vicepresedintele Organizatiei Municipale a fost completat de liderul PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, care a spus ca Adunarea Generala se desfasoara la un an de zile de cand a a fost ales Biroul Politic Municipal, iar in cadrul ei se vor alege si delegatii pentru Conferinta Judeteana a PNL Braila, care va avea loc la inceputul lunii iunie.

„Este o adunare generala de dare de seama, nu discutam despre alegeri, pentru ca acolo este un Birou Politic ales si functional. Deci nu vom avea alegeri la municipiu. Vreau sa va spun, legat de organizatia municipala, ca au fost de curand niste atacuri la adresa unor colegi de-ai nostri si eu ma bucur ca intreaga organizatie municipala s-a strans in jurul presedintelui, in jurul lui Alexandru Danaila si si-a formulat un punct de vedere foarte clar”, a spus Boboc.

http://www.youtube.com/watch?v=lyBEV_p_ddw&feature=youtu.be

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.