Silviu Mares 27 octombrie 2019

CS Făurei pare că s-a revigorat după victoria din etapa trecută cu Viitorul Ianca, iar în etapa a 10-a a obținut și prima victorie în deplasare. Echipa fraților Nicoliță s-a impus cu 1-0 în fața Metalului Buzău chiar pe terenul acesteia.

CS Făurei și-a adjudecat toate cele trei puncte în deplasarea de la Buzău prin golul marcat de Andrei Pușcașu în minutul 38. Lovitura de la 11 metri a fost obținută de Stelică Nicoliță.

Pușcașu a mai avut alte 3-4 oportunități de a marca, dintre care una singur cu portarul. Ocazie de gol a avut și Fineas Roată și Stelică Nicoliță, dar echipa din Făurei a trebuit să se mulțumească doar cu golul din penalty al lui Pușcașu.

CS Făurei a jucat tot meciul în formula: A. Nicoliță – Al. Niță, Al. Drezaliu, S. Drezaliu, M. Mocanu – Fl. Bălan, B. Nicoliță, G. Dragomir, F. Roată – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

CS Făurei este echipa care are cele mai puține înlocuiri în sezonul 2019-2020, unul în care a reușit să ajungă până în faza 16-imilor Cupei României. Adversara din etapa a 10-a, Metalul Buzău este și ea una dintre surprinzele acestei ediții a Cupei României. Buzoienii vor juca în ”optimile” competiției, joi, 31 octombrie, cu Politehnica Iași.

Această victorie la Buzău a dus echipa din Făurei pe locul 11, cu 10 puncte și golaveraj 12-18. În etapa următoare CS Făurei va juca pe teren propriu cu Recolta Gheorghe Doja, ultima clasată în serie, dar care în etapa a 10-a a obținut primul punct , în urma egalului de pe teren propriu cu CS Popești Leordeni.

Comentarii